Προϊόντα | Κατασκευές Α.μ.Ε.Α.
 


Οι δυσκολίες προσβασιμότητας ηλικιωμένων και ατόμων με κινητικές δυσκολίες αποτελούν πλέον παρελθόν, ακόμα και όταν δεν μπορεί να εγκατασταθεί ανελκυστήρας. Τα εμπόδια ξεπερνιούνται εύκολα με τις ειδικές κατασκευές για άτομα με ειδικές ανάγκες (Α.μ.Ε.Α.).

Αν είστε εργολήπτης δημόσιων έργων ή διαχειριστής δημόσιου κτιρίου, είστε ενήμερος για το ότι είναι πλέον υποχρεωτικό να εξασφαλίζεται η ελεύθερη πρόσβαση των Α.μ.Ε.Α. στις δημόσιες υπηρεσίες. Στα κτίρια όπου έχει πρόσβαση το ευρύ κοινό όπως ξενοδοχεία, νοσοκομεία, πολυκαταστήματα, κινηματογράφους, θέατρα, η αυτονομία ατόμων με αναπηρικό αμαξίδιο αποτελεί ζητούμενο. Σε μια ιδιωτική κατοικία όπου διαμένει άτομο με κινητικές δυσκολίες, η λύση ενός συστήματος μεταφοράς Α.μ.Ε.Α. είναι αναγκαία όταν δεν υπάρχει και δεν μπορεί να τοποθετηθεί ανελκυστήρας.

Τα επόμενα χρόνια το ποσοστό των χρηστών αναπηρικών αμαξιδίων θα αυξηθεί κατά 20%, σύμφωνα με σχετικές μελέτες. Έτσι, η ανάγκη για ευέλικτες λύσεις ανύψωσης Α.μ.Ε.Α. αυξάνεται διαρκώς.

Σαν εταιρεία, είμαστε σε θέση να προτείνουμε το προϊόν που ταιριάζει λειτουργικά και αισθητικά στην περίπτωσή σας. Όλα τα συστήματα είναι σχεδιασμένα με έμφαση στη λεπτομέρεια και περιλαμβάνουν τεχνολογίες αιχμής σε συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, καθώς και στο σύστημα οδήγησης.

 

Lefkas Elevators: 8ης Μεραρχίας 17 (έναντι ΔΕΗ),  Λευκάδα,  Τ.κ. 31 100,  Τηλ.:  26450 24131,  Fax :  26450 24131