Η Εταιρεία μας
 

Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία μας σε θέματα που αφορούν τους ανελκυστήρες οδήγησαν στην ίδρυση της Lefkas Elevators τo 2007 στη Λευκάδα από τον μηχανολόγο/μηχανικό Αλέξανδρο Μεταξά και τον ηλεκτρολόγο Παναγιώτη Αραβανή.

Η εταιρεία μας, με γνώμονα την ασφάλεια, την ποιότητα, τη συνέπεια και τις ανταγωνιστικές τιμές, έχει εδραιωθεί στο νομό Λευκάδας και στην ευρύτερη περιοχή αποτελώντας την καλύτερη επιλογή για οποιαδήποτε ανάγκη για κάθετη μετακίνηση.

Με υπευθυνότητα και επαγγελματική συνέπεια προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ανελκυστήρων προσώπων ή φορτίων, καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη, όπως ανακαινίσεις παλαιών ανελκυστήρων, νέες εγκαταστάσεις υδραυλικούς και συμβατικούς (ηλεκτροκίνητους) ανελκυστήρες, ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο (MRL), γυάλινους εξωτερικούς και εσωτερικούς, κυλιόμενες κλίμακες και κατασκευές Α.μ.Ε.Α.

Συνεργαζόμαστε με τα κορυφαία εργοστάσια παραγωγής εξαρτημάτων ανελκυστήρα διεθνώς και τα υλικά που χρησιμοποιούμε φέρουν υποχρεωτικά σήμανση CE, καθώς και πιστοποίηση παραγωγής κατά ISO. Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και προσφέρουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Ο συνδυασμός των παραπάνω και η πλήρης υποστήριξης μετά την αποπεράτωση κάθε έργου δικαιολογούν στο έπακρο τόσο την έως τώρα επιτυχημένη πορεία της εταιρείας, όσο και τη συνεχή αύξηση του πελατολογίου της.

 

Lefkas Elevators: 8ης Μεραρχίας 17 (έναντι ΔΕΗ),  Λευκάδα,  Τ.κ. 31 100,  Τηλ.:  26450 24131,  Fax :  26450 24131