Υπηρεσίες | Εγκατάσταση
 


Η Lefkas Elevators, δίνοντας βάση στις ιδιαιτερότητες κάθε νέας εγκατάστασης, βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον πελάτη για να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη και επιθυμία του. Η ταχύτητα, η αποτελεσματικότητα και η συνέπεια στους χρόνους ολοκλήρωσης των εργασιών αποτελούν βασικές δεσμεύσεις στον τρόπο υλοποίησης μιας εγκατάστασης.

Η ποιότητα και η μοναδική εμφάνιση είναι οι αδιαπραγμάτευτες αξίες που χαρακτηρίζουν κάθε ανελκυστήρα μας. Στόχος μας είναι ικανοποίηση των απαιτήσεων κάθε πελάτη στη βέλτιστη δυνατή τιμή.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Ανελκυστήρες σε πολυκατοικίες
Η τοποθέτηση ανελκυστήρα σε πολυκατοικία υπόκειται σε συγκεκριμένες διατάξεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, συγκεκριμένα του Γενικού Πολεοδομικού Κανονισμού, που ορίζει ότι θα πρέπει να εφαρμόζονται οι ελάχιστες διαστάσεις φρεατίου και μηχανοστασίου. Η έγκαιρη ενημέρωση πριν από την έναρξη της κατασκευής σημαίνει πρόληψη σφαλμάτων με επακόλουθη μείωση του κόστους κατασκευής.

Η εταιρεία μας θα σας προσφέρει συμβουλές για τον τύπο του ανελκυστήρα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε κατά περίπτωση, καθώς και για το εύρος των οικονομικών επιλογών.

Τύποι ανελκυστήρων:

  • Υδραυλικός ανελκυστήρας με ή χωρίς μηχανοστάσιο
  • Μηχανικός ανελκυστήρας με ή χωρίς μηχανοστάσιο

Ανελκυστήρας μονοκατοικιών
Πλέον όλες οι σύγχρονες μονοκατοικίες διαθέτουν υδραυλικούς ανελκυστήρες, που δεν έχουν απαιτήσεις σε ελάχιστες διαστάσεις φρεατίου ή χώρο μηχανοστασίου. Ποιος ο λόγος να χάσετε μέρος από την οικοδομήσιμη επιφάνεια του ακινήτου σας ή να μη μετατρέψετε το μηχανοστάσιο σε αποθήκη ή playroom;

Κάθε ανελκυστήρας μονοκατοικίας έχει ιδιαίτερη σημασία στην αισθητική του λεπτομέρεια. Η Lefkas Elevators σας δίνει λύσεις για κάθε απαίτηση σχετικά με την εμφάνιση: από πόρτες επενδυμένες με ξύλο, ώστε να ταιριάζουν με τις υπόλοιπες πόρτες του σπιτιού, μέχρι χειροποίητες επενδύσεις θαλάμου.

Ανελκυστήρες επαγγελματικών χώρων
Οι γρήγορες μετακινήσεις των χρηστών και το ωφέλιμο φορτίο τους αποτελούν κλειδί για τη λειτουργικότητα ενός ανελκυστήρα επαγγελματικής χρήσης. Η επιλογή του σωστού τύπου ανελκυστήρα που θα χρησιμοποιηθεί σε κάθε εφαρμογή είναι ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας για τη λειτουργικότητα ολόκληρου του κτιρίου.
Η Lefkas Elevators και το ειδικό τμήμα μελετών της βρίσκεται εδώ για να δώσει την ιδανικότερη λύση στις απαιτήσεις σας, με γνώμονα την ποιότητα, την εμφάνιση που ταιριάζει στο κτίριό σας και την καλύτερη δυνατή τιμή.

Lefkas Elevators: 8ης Μεραρχίας 17 (έναντι ΔΕΗ),  Λευκάδα,  Τ.κ. 31 100,  Τηλ.:  26450 24131,  Fax :  26450 24131