Υπηρεσίες | Επισκευή - Εκσυγχρονισμός
 

Συχνά οι όροι «ανακαίνιση», «εκσυγχρονισμός», «επισκευή» και «πιστοποίηση» ανελκυστήρα συγχέονται μεταξύ τους. Διευκρινίζοντας, λοιπόν, τη σημασία της κάθε έννοιας:

  • Επισκευή ανελκυστήρα επιβάλλεται όταν παρατηρούνται σημαντικές δυσλειτουργίες κατά τη λειτουργία του
  • Ανακαίνιση ή εκσυγχρονισμός ανελκυστήρα προκύπτει ως αποτέλεσμα μιας ουσιαστικής αναβάθμισης τεχνικών προδιαγραφών, συνήθως σε συνδυασμό με αισθητική ανανέωση
  • Πιστοποίηση ανελκυστήρα είναι η διαδικασία έκδοσης του αντίστοιχου πιστοποιητικού ελέγχου ομαλής και ασφαλούς λειτουργίας

Κατά τη διαδικασία της πιστοποίησης ενός ασανσέρ, συνήθως προκύπτει η ανάγκη μικρής ή μεγάλης επισκευής. Η έκταση της επισκευής και το κόστος της δεν μπορούν να προκαθοριστούν, καθώς εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες όπως η αξιοπιστία των συστημάτων, η φθορά που έχουν υποστεί, οι βλάβες που έχουν παρουσιαστεί κ.ά.
Με αφορμή την πιστοποίηση του ανελκυστήρα, συνήθως προκύπτει και η ανάγκη αναβάθμισης των συστημάτων, με στόχο την υιοθέτηση νέων συστημάτων ασφάλειας, εξοικονόμησης ενέργειας και άνεσης των επιβατών (π.χ. σύστημα απεγκλωβισμού, αυτόματη θύρα θαλάμου τύπου bus, σύστημα ενδοεπικοινωνίας, υψηλότερες ταχύτητες).

Η Lefkas Elevators βρίσκεται εδώ για να σας δώσει λύση σε κάθε σας ανάγκη.
Απευθυνθείτε σ’ εμάς και σύντομα ένας μηχανικός της εταιρείας θα σας ενημερώσει πλήρως για τις ανάγκες του ανελκυστήρα σας.

Lefkas Elevators: 8ης Μεραρχίας 17 (έναντι ΔΕΗ),  Λευκάδα,  Τ.κ. 31 100,  Τηλ.:  26450 24131,  Fax :  26450 24131