Υπηρεσίες | Μεταλλικές κατασκευές
 


Τα μεταλλικά κτίρια εδραιώνονται όλο και περισσότερο στις σύγχρονες μεθόδους δόμησης, καθώς συνδυάζουν σταθερότητα, αντισεισμικότητα, γρήγορη ανέγερση, οικονομία και μοντέρνα αισθητική. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών κι εφαρμόζοντας νέες πρωτοποριακές τεχνικές, προσφέρει στον πελάτη ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού-μελέτης-κατασκευής, με την τήρηση όλων των σύγχρονων ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Οι κατασκευές μας στηρίζονται στο λεπτομερή σχεδιασμό και στη σύγχρονη τεχνογνωσία, παρέχοντας άριστη ποιότητα κατασκευής και μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Η εμπειρία και η ικανότητα των μηχανικών και των συνεργατών μας εγγυώνται τη σωστή μηχανολογική μελέτη, οποιαδήποτε κι αν είναι η πολυπλοκότητα και το μέγεθος του έργου. Το τεχνικό ανθρώπινο δυναμικό της Lefkas Elevators είναι αυστηρά επιλεγμένο, ώστε να διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες. Η φιλοσοφία στην οποία στηρίζεται η εταιρεία μας είναι η υψηλή ποιότητα κατασκευής, με αξιόπιστα υλικά, επίβλεψη και εξέταση του έργου σε όλες τις φάσεις του. Σκοπός μας είναι να αποφύγουμε, σε κάθε περίπτωση, παραλείψεις και κακοτεχνίες που προκύπτουν συνήθως στις κατασκευές από τα διάφορα συνεργεία που έχουν σαν κύριο σκοπό τη γρήγορη αποπεράτωση του έργου, καθώς επίσης από τη χρήση αμφιβόλου ποιότητας υλικών για τη μείωση του κόστους.

 

Η κατασκευή όχι μόνο ενός ολόκληρου κτιρίου, αλλά κι ενός τμήματός του είναι κάτι που προϋποθέτει υπευθυνότητα, καθώς ο ρόλος του είναι να στεγάζει όχι μόνο πολύτιμα υλικά, αλλά πρωτίστως ανθρώπους.
Εμείς, έχοντας επίγνωση αυτής της ευθύνης, αρνούμαστε να υποπέσουμε σε αμέλειες και προχειρότητες.

Οι κατασκευές μας συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση και εκπληρώνουν όλα τα πρότυπα ποιότητας CE που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Lefkas Elevators: 8ης Μεραρχίας 17 (έναντι ΔΕΗ),  Λευκάδα,  Τ.κ. 31 100,  Τηλ.:  26450 24131,  Fax :  26450 24131